2016-06-09 09:47:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Vállalja fel a konfliktust!

Napi horoszkóp június 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kicsit enyhül a helyzet, de a kritikus fényszögek zöme még látható az égen. Emiatt úgy érezheti, hogy önnel igazságtalanul bánik az élet, túl sok nehézsége van mostanában. Próbálja meg észrevenni azt is, aminek igazán örülhet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehéz ma jó lépéseket tennie, mert úgy érezheti, hogy bármit tesz is, végül is mindennek lehet valami hátulütője. Persze valamilyen döntést muszáj hoznia… Kérje a barátai tanácsát a nehéz ügyben!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha teheti, hosszú távra szóló döntéseket ne hozzon ma. A munkahelyén legyen óvatos, csak a felét higgye el annak, amit hall. Ne alapozzon bizonytalan híresztelésekre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez az ön anyagi javait érinti. Ez a nap jelentős bevételt hozhat az ön számára. Ha üzleti tárgyalása lesz a héten, akkor a mai napra időzítse! A magánéletében kevésbé szerencsés – kedvezőtlen híreket kaphat egy rokonától.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma tiszta vizet önthet a pohárba, rájön, ki az, aki rosszindulatú pletykáival bonyodalmakat okozott a munkahelyén. A konfliktust vállalja fel nyugodtan, önnek nincs mitől félnie! Ma igyekezzen korábban lefeküdni a szokásosnál, mert biztos lehet abban, hogy nagyon el fog fáradni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mint mindig, most is teljes erőbedobással dolgozik. Sajnos azonban váratlan akadályok keresztülhúzhatják a terveit, elképzelhető, hogy néhány feladatot elölről kell kezdenie… Este nagyon fáradt és levert lesz. Egy illatos fürdő jót tenne önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Több vita is adódhat a munkahelyén. Nem miden éri meg, ne izgassa magát feleslegesen. Erősítse az immunrendszerét, ez most nagyon fontos lenne, aludjon minél többet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Legyen óvatos, a legcsábítóbb ajánlat is hamis lehet, inkább várjon ki egy jobb időszakot a befektetésekhez. Este már csak nyugalomra vágyik, főzzön egy finom vacsorát a párjával!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez nem a legmegfelelőbb pillanat jogi vagy üzleti tárgyalásokra, szerződések vagy megállapodások megkötésére. Becstelenség és félreértések okozhatnak zavart… Ön is hajlamos lesz pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni, ezt jó lenne elkerülni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek napra számíthat! Szinte csak a kisujját kell megmozdítani, hogy pénzt vonzzon magához. Ma szívesen flörtöl, a párban állók kapcsolata magas hőfokon ég. Új barátokra is szert tehet, aminek ugyancsak örülhet majd, hiszen nem mindennapi emberekről van szó.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Elképzelhető, hogy most nem méri fel reálisan a pénzügyeit. Egyáltalán ne tegyen készpénzt a zsebébe, de a bankkártyájára is nagyon kellene vigyáznia.

Halak: II. 19. - III. 20.
Mára ne tervezzen túl szoros programot, és ne kapkodjon, mert az komoly hibák elkövetéséhez vezethet. Akkor is ki kellene kényszerítenie az őszinte választ, ha előre tudja, hogy nem fog tetszeni önnek – így legalább tisztán látja a helyzetet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: